Клуб ораторської майстерності: НОБЕЛІВСЬКИЙ ДЕБЮТ ЄВГЕНІЇ КОЗЛОВСЬКОЇ

11 груд. 2015 р.

НОБЕЛІВСЬКИЙ ДЕБЮТ ЄВГЕНІЇ КОЗЛОВСЬКОЇ



Друзі вчора був особливий вечір – у Стокгольмі, в ратуші, де урочистим бенкетом ушановували цьогорічних лавреатів Нобелівської премії, та в нас у Києві, на засіданні КОМИ, де вперше в ролі Голови виступила наша Євгенія Козловська. І як виступила, по-нобелівськи! Не тільки тому, що темою засідання Женя вдало обрала Нобелівський бенкет, а надто тому, що старанно підготувалася, і влучно, коротко і доречно розповідала нам цікавинки про цю подію, майстерно зв’язуючи між собою частини засідання.
Ще й експромт-сесію з Сашком Тебенком підгадали також «нобелівську».
Було дуже цікаво, дякуємо, Женю, за докладені зусилля та небайдужість!

Женя розповіла, що квиток на вечерю в ратуші коштував $200. Ну, ми гроші на членські внески бережемо, але страви нобелівської учти показати можемо, споглядайте на здоровя! (Права на зображення застережені: © Nobel Media AB 2015. Photo: Dan Lepp)



Холодна закуска: Риба тюрбо і морський гребінець з водоростями, масляний соус та червона ікра.


Головна страва: Смажена на вугіллі телятина в грибній скоринці з селерою та яблуками, згущеним соком селери та листковим пиріжком з картоплею.


Десерт: «Цвіт вишні, присмачений кавою та мигдалем». Схоже, це таке морозиво

.

Немає коментарів:

Дописати коментар